Endelig sammen igjen!

by admin

Nypremiere 16. mars 2022

Endelig sammen igjen!
Mia Gundersen og Espen Hana

Det blir en musikalsk festaften av en kveld når to travere innenfor underholdningsbransjen møtes på scenen igjen!

Pressen skrev etter premieren:

– Absolutt noe å anbefale

– Midt i blinken!

Stavanger Aftenblad

– Gnistrende show!

– Fikk taket til å løfte seg!

Se&Hør

Mia og Espen har kjent hverandre lenge. De er begge fra Stavanger og har jobbet sammen på Rogaland teater i flere år. Der har de spilt både ektepar,  Evita og Che sammen, samt laget Evert Taube Cabaret på stavangersk.

Etter mange år på hver sin kant av landet, har de endelig funnet sammen igjen på scenen.

I forestillingen får du møte Mia og Espen rundt et flygel, hvor de kaster små og store skåblikk på livet både før og nå. Det blir latter og tårerer i tett parløp. Men mest av alt blir det både musikalsk og ikkje minst LØYE, så de seie i Stavanger.

Mia trenger knappest noen presentasjon, hun er hele Norges Mia, med en CV de fleste bare kan drømme om. Alt fra musikaler til Grand Prix til Norske talenter. Espen er fast ansatt skuespiller på Rogaland Teater og han er også en glimrende pianist og sanger. Han har tidligere gjort show med Jan Eggum, Pia Tjelta Karoline Kruger og Britt Synnøve Johansen og selvfølgelig Mia, og nå endelig møtes de igjen.

Regi: Torfinn Nag

DatoStedBillettsalg
16.03StavangerBILLETTER HER
18.03StavangerBILLETTER HER
19.03StavangerBILLETTER HER
24.03StavangerBILLETTER HER
25.03StavangerBILLETTER HER
26.03StavangerBILLETTER HER