Endelig sammen igjen!

by admin

Premierè 23. oktober 2021

Endelig sammen igjen! Mia Gundersen og Espen Hana

Det blir en musikalsk festaften av en kveld når to travere innenfor underholdningsbransjen møtes på scenen igjen!

Mia og Espen har kjent hverandre i mange år. De er begge fra Stavanger og har jobbet sammen på Rogaland teater i flere år.. Der har de spilt både ektepar og Evita og Che sammen, samt laget Evert Taube Cabaret på stavangersk.

Etter mange i på hver sin kant av landet, har de endelig funnet sammen igjen på scenen.

I forestillingen får du møte Mia og Espen rundt et flygel, hvor de kaster små og store skåblikk på livet både før og nå. Det blir latter og tårerer i tett parløp. Men mest av alt blir det både musikalsk og ikkje minst LØYE, så de seie i Stavanger.

Mia trenger knappest noen presentasjon, hun er hele Norges Mia, med en CV de fleste bare kan drømme om. Alt fra musikaler til Grand Prix til Norske talenter. Espen er fast ansatt skuespiller på Rogaland Teater og han er også en glimrende pianist og sanger. Han har tidligere gjort show med Jan Eggum, Pia Tjelta Karoline Kruger og Britt Synnøve Johansen og selvfølgelig Mia, og nå endelig møtes de igjen.

DatoStedBillettsalg
23.10Sandnes KulturhusBilletter - PREMIERE!
28.10Folkets Hus, Sauda kommuneBilletter
29.10Kulturhuset i SuldalBilletter
30.10Folkets Hus JørpelandBilletter
31.10Hjelmeland SamfunnshusBilletter
03.11Stavanger KonserthusBilletter
05.11Storstova, BryneBilletter
17.11Ullensaker kulturhusBilletter
19.11Thon Hotel Prinsen, TrondheimBilletter
20.11Thon Hotel Prinsen, TrondheimBilletter
24.11Terminus BergenBilletter
25.11Terminus BergenBilletter
01.12Christiania Teater, OsloBilletter
02.12Terminus BergenBilletter