Kan jeg, kan du også

by admin

3. november 2021

Kan jeg, kan du også
med Rigmor Galtung

Motivasjonsforedrag med Rigmor Galtung!

De siste 15 årene har Rigmor Galtung gjort stor suksess som foredragsholder. 

NÅ er hun aktuell med et nyskrevet foredrag som heter «Kan jeg, kan du også!».

Det handler om reisen i livet så langt, og forandringene som har skjedd for henne det siste året. Siden januar har Rigmor gjort store forandringer i livet sitt, med blant annet kosthold og trening. Fra å være en skikkelig sofasliter  tok hun grep og fikk en sunnere livsstil. 40 kilo er borte og endelig kan hun trene og bevege seg uten å puste som en hvalross og måtte legge seg ned etter en liten gåtur. Hennes nye livsstil har gjort mye med henne – ikke bare fysisk, den mentale endringen er kanskje enda større. 

I dette foredraget vil Rigmor gjerne dele med dere hva hun har gjort, hvordan alt henger sammen,  og at det å gjøre livsstilsendringer også kan gjøre mye med vår mentale helse.