Artister

by admin

Maj Britt Andersen

Tro det eller ei, men det er altså 40 år siden Maj Britt Andersen debuterte som plateartist. Mer eller mindre uten stans siden 1975 har Maj Britt beriket stadig nye generasjoner med sitt talent. Karrieren fra starten og frem til i dag forteller oss hvor viktig hun har vært – og er.

Maj Britt Andersen vokste opp i et hjem fylt av musikk og startet sin karriere som seksåring i sangkoret Unge røster. Etter dette har hun medvirket i et hav av musikalske band konstellasjoner, gitt ut en rekke plater, samt medvirket i en rekke teater- og revyforestillinger.

Andersen har bidratt til å heve standarden på norske barneplater. Oppskriften er nærhet, munterhet, bruk av dialekt, gode musikere og en musikalsk innpakning som er både nynnbar og oppfinnsom! Det er en stor glede for oss å få samarbeide  med selveste Maj Britt Andersen. 

Aktuell med:

# Albumslipp «Et snev av evig» i november med Lars Saabye Christensen og Kork.

# Juleturné med  «Julegleder» . Premiere første advent på Svalbard. Se her for mer info

Mari Bølla

Mari vant Idol i 2020 og er tidenes yngste vinner globalt. Med sin fantastiske stemme  bergtar hun sitt publikum når hun går på scenen.  Mari

startet tidlig med musikk og har deltatt på  UKM flere ganger, hun var også med i Idol Jr i 2014 hvor hun kom på en sterk tredjeplass og i  2018 vant hun Norsk Tipping sitt «Drømmestipend». 

I fjor  ga Mari ut singelen «Now that I found you» etter at hun vant finalen i Idol og i år kom singelen «Not that girl». Og vi gleder oss til fortsettelsen.

Det er en stor glede for oss å få jobbe med Mari, så trenger du underholdning til ditt arrangement så kan vi varmt anbefale henne.

Aktuell med:

# Solokonserter med og uten band

# Desembernatt , årets julekonsert i Rogaland. Premieré 9. desember (legge inn en link til turnesiden)

Rigmor Galtung

Siden tidlig 90-tallet har Rigmor vært en av Norges morsomste damer. De siste årene har hun gjort stor suksess på scenen med sine humorforestillinger , samtidig som hun farter land og strand rundt med sitt kritikerroste foredrag «Tur-retur knestående». 

Imitasjon ligger tett til hjerte hos Rigmor og med sine treffsikre karakterer er det alltid rungende latter i salen når hun entrer scenen som Erna Solberg , Brundtland eller Wenche Myhre, pluss mange mange flere.  Det er aldri en kjedelig dag på jobben med Norges første stand-up komiker og det er en stor glede å få jobbe med Rigmor og hennes store humor talent. 

Aktuell med:

#Nytt foredrag «Kan jeg, kan du også!»

Tommy Fredvang

Fra punkband til McCartney-skolen til X-factor til ABBA til Stavangerkameratene. Tommy Fredvang har aldri vært i tvil om at det er på scenen han hører hjemme, og nå har han gitt ut sitt første album som soloartist. 

Tommy Fredvang ble først kjent for allmennheten da han slo igjennom i X-Factor i 2009. Etter sin deltakelse i det populære talentprogrammet fikk han stor suksess med sine to singler ”Wake up call” og “Always on my mind”. Begge låtene solgte til gull, og førstnevnte singel fra debutalbumet ”From Now on” nådde også Top 3 på populære iDanceradio i Canada.

Videre gikk veien til Melodi Grand Prix , Nrk suksessen «Stjernekamp» og ikke minst samarbeidet som ble «Stavangerkameratene». I fjor ga han ut en låt sammen med Rita Eriksen som het «Stå i ro» og som nå er en av Norges mest spilte låter på radio. I disse dager er han ute med en ny singel som heter «aldri x alltid» og vi gleder oss til videre samarbeid med denne fantastiske produktive Stavanger artisten. 

Aktuell med:

# Singelen «Aldri x Alltid»

# Juleturné med Desembernatt , premiere 9. desember (legge inn en link til turnesiden)