Artister

by admin

Meg & Dolly

Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton

– KONSERTUTGAVE –

«Dolly Parton og Hanne Sørvaag er rett og slett en god match» skrev pressen etter premieren.

Gjør deg klar for vinteres store kritikerroste showkonsert på Christiania Teater som hyller «the one and only» Dolly Parton. Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten «9 to 5» ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen «Meg og Dolly». På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og hun har vært en stor inspirasjon for Hannes karriere.

Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen «Meg og Dolly»

Dolly Parton har vært aktiv som artist i om lag 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene «Jolene», «Here You Come Again», «Islands in the Stream» og «I Will Always Love You» som også Whitney Houston hadde stor suksess med? Disse og mange flere vil du få oppleve vinteren 2022 når denne hitparaden av en showkonsert tar turen rundt i Norge  for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

ANMELDELSER

  • Terningkast 6, Morgenklubben Radio Norge
  • Terningkast 5, RadioRiks
  • Terningkast 5, BroadwayWorld Norge
  • Gåsehudfaktor 10 – Romerikes Blad
  • Publikum jublet – Arendalstidende
  • Hun er dyktig både som sanger og formidler – Harstad Tidende

Maj Britt Andersen

Tro det eller ei, men det er altså 40 år siden Maj Britt Andersen debuterte som plateartist. Mer eller mindre uten stans siden 1975 har Maj Britt beriket stadig nye generasjoner med sitt talent. Karrieren fra starten og frem til i dag forteller oss hvor viktig hun har vært – og er.

Maj Britt Andersen vokste opp i et hjem fylt av musikk og startet sin karriere som seksåring i sangkoret Unge røster. Etter dette har hun medvirket i et hav av musikalske band konstellasjoner, gitt ut en rekke plater, samt medvirket i en rekke teater- og revyforestillinger.

Andersen har bidratt til å heve standarden på norske barneplater. Oppskriften er nærhet, munterhet, bruk av dialekt, gode musikere og en musikalsk innpakning som er både nynnbar og oppfinnsom! Det er en stor glede for oss å få samarbeide  med selveste Maj Britt Andersen. 

Aktuell med:

– “Hver gang vi møtes”, Tv2

– Nytt album sammen med Lars Saabye Christensen og Kork. “Et snev av evig”

– Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen ensemble. Turné mars 2022

Mari Bølla

Mari vant Idol i 2020 og er tidenes yngste vinner globalt. Med sin fantastiske stemme  bergtar hun sitt publikum når hun går på scenen.  

Mari startet tidlig med musikk. I 2014 deltok hun i Idol Jr hvor hun kom på en sterk tredjeplass, fire år senere  vant hun Norsk Tipping sitt «Drømmestipend». 

I fjor ga Mari ut singelen «Now that I found you» etter at hun vant Idol og rett før jul ga hun ut enda en ny singel «Not that girl». Mari har også de siste årene vært en del av juleturné ensemblet “Desembernatt” som har gjort stor suksess rundt i Rogaland.

I disse dager er Mari aktuell i Melodi Grand Prix hvor hun deltar med låten “Your loss”. Vi er stolte av å ha Mari i vår stall.

Aktuell med:

– Melodi Grand Prix 2022

– Turné mars 2022

Rigmor Galtung

Siden tidlig 90-tallet har Rigmor vært en av Norges morsomste damer. De siste årene har hun gjort stor suksess på scenen med sine humorforestillinger , samtidig som hun farter land og strand rundt med sitt kritikerroste foredrag «Tur-retur knestående». 

Imitasjon ligger tett til hjerte hos Rigmor og med sine treffsikre karakterer er det alltid rungende latter i salen når hun entrer scenen som Erna Solberg , Brundtland eller Wenche Myhre, pluss mange mange flere.  Det er aldri en kjedelig dag på jobben med Norges første stand-up komiker og det er en stor glede å få jobbe med Rigmor og hennes store humor talent. 

Aktuell med:

– Simply the best of Rigmor Galtung (Humorshow)

– Humorduo med Marianne Krogness

– Foredrag

Tommy Fredvang

Fra punkband til McCartney-skolen til X-factor til ABBA til Stavangerkameratene. Tommy Fredvang har aldri vært i tvil om at det er på scenen han hører hjemme, og nå har han gitt ut sitt første album som soloartist. 

Tommy Fredvang ble først kjent for allmennheten da han slo igjennom i X-Factor i 2009. Etter sin deltakelse i det populære talentprogrammet fikk han stor suksess med sine to singler ”Wake up call” og “Always on my mind”. Begge låtene solgte til gull, og førstnevnte singel fra debutalbumet ”From Now on” nådde også Top 3 på populære iDanceradio i Canada.

Videre gikk veien til Melodi Grand Prix , Nrk suksessen «Stjernekamp» og ikke minst samarbeidet som ble «Stavangerkameratene». I fjor ga han ut en låt sammen med Rita Eriksen som het «Stå i ro» og som nå er en av Norges mest spilte låter på radio. I disse dager er han ute med en ny singel som heter «aldri x alltid» og vi gleder oss til videre samarbeid med denne fantastiske produktive Stavanger artisten. 

Aktuell med:

# Singelen «Aldri x Alltid»

# Høstturné